اسنک قارچ و گوشت
اسنک قارچ و گوشت...
مواد لازم برای دو نفر:
گوشت چرخ کرده 100 گرم
قارچ 100 گرم
پیاز یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک یا نصف
رب گوجه فرنگی کمی
نان تست 8 عدد
پنیز پیتزا کمی
کره برای چرب کردن نان تست
فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه کمی
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو به صورت دلخواه خلالی یا نگینی خورد میکنیم....فقط زیاد درشت نباشه....
رو حرارت ملایم تفت میدیم....بعدش گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و کمی نمکی هم اضافه میکنیم...
قارچ هارو به صورت دلخواه خورد میکنیم..من برش طولی میزنم ولی خواهری نگینی خورد کرده بود...مهم طعمشه.... تو یه ماهیتابه کوچیک با حرات زیاد تفت میدیم که آب نندازه...حدو یک الی دو دقیه تفت میدیم بعدش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم....
فلفل دلمه ای رو هم به صورت دلخواه خورد کنین و به مواد اضافه کرده و رب و نمک و ادویجات رو هم اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه تفت میدیم...
مواد میانی آماده اس....

به روایت تصویر...


پنیر پیتزا رو به همه جای به صورت یکسان میریزیم که نونا از هم جدا نشن...

نون تست رو روش میزاریم و یکم فشارش میدیم تا منسجم شه...

هردو طرف نون هارو کره می مالیم

اسنک ها رو تو ساندیچ ساز میزاریم و درشو محکم می بندیم...

بعد از هفت دقیقه آماده اس



....نوش جان....
من یه آشپز تازه کار هستم ... ولی دوست دارم پیشرفت کنم برای همین این وبلاگ رو ایجاد کردم تا تجربیاتم رو این جا ثبت کنم و هر جا نقصی تو کارم بود با نظرات شما عزیزان برطرف کنم. تمامی غذاهایی که این جا میزارم توسط من و خواهرم یا فقط خودم تهیه شدن و تمامی عکسام محصول خودم هستن.بعضی وقتام از تجربیات دوستای وبلاگیم استفاده می کنم که همیشه سعیم اینه که منبعش رو بنویسم اگرم یادم رفت که منبع ذکر کنم بهم بگین.اگر خواستین از تجربیات بنده هم استفاده کنین لطفا منبعش رو بنویسین. میتونین سوالاتون رو با من در میون بذارین .اگه خودم تونستم جوابتون رو میدم اگرم نتونستم ببخشید چون تازه کارم....