سلام دوستان....

امروز تولد وبلاگمه.....خیلی خوشحالم که به وسیله این خونه تونستم دوستای خیلی خوبی پیدا کنم....

این کیک رو روز دختراز رو دست سپیده جون پختم.....باید بگم که خیلی خیلی عالی شده بود که تصمیم گرفتم دوبار برای تولد وبم درس کنم.....

نمیدونم چی شد گاناشم خیلی شل شد و روی کیک نموند و از روش سر خورد.....اولش میخواستم اینجا ننویسم و ثبتش نکنم....ولی گفتم همیشه که نباید تجربیاتو خوب ثبت کرد اینم ثبت میکنم که دوباره اشتباه نکنم...البته میدونم چرا گاناشم شل شد...چون هم خامش زیاد بود و هم زیاد روی حرارت موند.....

بگذریم بریم سراغ طرز تهیه اش

طرز تهیه در ادامه مطلب