سلامممممممممم دوستای خوبم......خوبین؟

خیلی خیلی ممنون تو این مدت که من نبودم بهم سر میزدین و منو تنها نذاشتین....بابت همه محبتاتون ممنون....

راستش علاوه برامتحانا و کنکور سیستمم خراب شد و حدود ده روز دکتر تشریف داشتن واسه من که بد نشد وسط امتحانا به کل دور کامپیوتر رو خط کشیدم...میخواستم نیمه خرداد آپ داشته باشم که نشد.....فعلا آشپزی جدید ندارم ولی از آرشیوم یه غذای خیلی خوشمزه انتخاب کردم ایشاللا بعد به روز آشپزی میکنم و میزارم اینجا فعلا به بزرگی خودتون ببخشید دیگه.....تا بعد ببینم چی میشه..

این کوفته اصلش از غذاهای تبریزه ولی تو کل ایران پخته میشه ولی به خوشمزگی تبریزی نمیشه...کوفته تبریزی یه غذای کامله و یه کم سنگینه این مقدار که این جا من نوشتم واسه حدود ده نفره...پس اگه خواستین بپزینش به مقدارش دقت کنین....یه نکته رو هم بگم که درست کردن کوفته یه کم وقت گیره و حوصله میخواد ولی ارزش وقت گذاشتن رو داره چون خیلی خوشمزه میشه یه راهنماییم بگم که کوفته با نون سنگک خیلی خوشمزه میشه و با نونای دیگه خیلی نمیچسبه....

ببخشید زیاد صحبت کردم  حالا بریم سراغ دستورش که یه کم زیاده.....

طرز تهیه در ادامه مطلب