پیراشکی نعلی
پیراشکی نعلی!!!!!!
مواد لازم برای خمیر:
آرد 4 پیمانه
ماست یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای میانه:
مواد میانی دلخواهه ..از اینجا میتونین مواد میانی رو درس کنین...البته فک کنم نصف موادی که نوشتم واسه این کافی باشه....
طرز تهیه:
اول از همه بگم گه از این مقدار خمیر 24 تا پیراشکی بدست میاد اگه کمتر دوس دارین ب میزان لازم میتونین خمیر رو نصف کنین...مثلا برای دو لیوان آرد...نصف لیوان ماست ...یک چهارم روغن و نصف قاشم از بکینگ پودر و نمک استفاده کنین...
این مقدار به خودتون بستگی داره....
پس شروع میکنیم به درس کردن خمیر... آرد رو تو یه ظرف میریزیم و وسطش یه فضای خالی درس میکنیم و مواد رو به این ترتیب اضافه میکنیم.... اول ماست

بعد روغن....بکینگ پودر و نمک


مواد رو خوب بهم میزنیم تا یک خمیر یک دستی بدست بیا و بدست نچسبه.....( اگه احساس کردین خمیرتون خیلی شله یک الی دوقاشق آرد اضافی بهش اضافه کنین..)واسه من که آرد اضافی لازم نشد...ولی محض احتیاط گفتم... حالا این خمیری رو که ورز دادین و بدست نچسبید و خمیر ایده آلی شد به مدت یک ساعت تو یه جای نسبتا گرم قرار میدیم تا ور بیاد...یادتون نره که باید روی خمیر روبپوشونین....با یه پارچه یا حالا هرچی دم دسته....
اینم خمیر من...البته شاید زیاد اینجا ور اومدنش زیاد محسوس نباشه...ولی قشنگ ور اومده بود....

حالا این خمیر رو به چهار قسمت مساوی تقسم میکنیم......(اگه خمیرتون نصف این مواد بود به دوقسمت تقسیم کنید)...لازم بذکر است که دراین مرحله فر رو با 180درجه سانتی گراد روشن میکنیم...

یک قسمت از خمیر رو برمیدارم و روی یک سینی پهن میکنیم و طوری پهن میکنیم که نه خیلی نازک باشه نه خیلی کلفت...فک کنم باید ضخامتش حدود نیم سانت باشه... بعد دایره رو به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم.....


حالا از مواد میانی حدود یه قاشق غذاخوری روی خمیر میریزیم...

حالا خمیر رو رول میکنیم....که به این شکل در میاد...

با بقیه خمیر هم این کارو میکنیم وبقیه قسمتای خمیرمون به همین شکل پهن میکنیم و به شش قسمت تقسیم کرده و این جوری شکل میدیم...
بعد این پیراشکیای خوشگل رو تو سینی فر که قبلا چرب کردیم میچینیم.....طوری فرم میدیم یه کم شکل نعل بشه...

یک زرده تخم مرغ و با کمی رعفرون دم کرده دو یک قاشق روغن مایع مخلوط میکنیم..مثل این...

با یک برس این این رویه روی پیراشکیا میمالیم و.... بعد کنجد سیاه و کنجد معمولی روش میریزیم... (میتونین طوری بریزین که روی سینی نریزه...ولی من اونایی که رو سینی میریزن خیلی دوس دارم زیاد اهمیت نمیدم که رو سینی ریخته )......بعد میزاریمشون تو فر....
قبل از رفتن به فر...

بعد از حدود 50 دقیقه تو فر بودن....من 5 دقیقه هم گریل رو روشن کردم روش طلایی شه...


الان دیگه پیراشکی های خوشگلمون آماده خوردن شده...فقط حدود 5 دقیقه صبر کنین بعد از سینی جدا کنین....
و اما.....مرحله اصلی داستان....



...........نوش جان..........
من یه آشپز تازه کار هستم ... ولی دوست دارم پیشرفت کنم برای همین این وبلاگ رو ایجاد کردم تا تجربیاتم رو این جا ثبت کنم و هر جا نقصی تو کارم بود با نظرات شما عزیزان برطرف کنم. تمامی غذاهایی که این جا میزارم توسط من و خواهرم یا فقط خودم تهیه شدن و تمامی عکسام محصول خودم هستن.بعضی وقتام از تجربیات دوستای وبلاگیم استفاده می کنم که همیشه سعیم اینه که منبعش رو بنویسم اگرم یادم رفت که منبع ذکر کنم بهم بگین.اگر خواستین از تجربیات بنده هم استفاده کنین لطفا منبعش رو بنویسین. میتونین سوالاتون رو با من در میون بذارین .اگه خودم تونستم جوابتون رو میدم اگرم نتونستم ببخشید چون تازه کارم....