کیک شطرنجی.....

مواد لازم برای کیک اسفجی ساده:

تخم مرغ چهار عدد

شکر نیم پیمانه

آرد سه چهارم پیمانه

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

روغن مایع یک چهارم پیمانه

مواد لازم برای کیک اسفنجی کاکائویی

همه ی مواد مثل بالا فقط یه قاشق از آردش کم کنین و به جاش دو قاشق سرپر پودر کاکائو اضافه کنین

برای تزیین:

خامه فرم گرفته 500گرم

رنگ خوراکی

شکلات تلخ یک بسته

طرز تهیه:

فر رو به اندازه 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم

ابتدا  زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. زرده و شکر و وانیل رو حدود پنج دقیقه باهمزن میزنیم.

روغن مایع رو به مواد اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا کاملا سفید و کشدار بشه....

این مواد رو میزاریم کنار و میریم سراغ سفیده تخم مرغ .....آنقدر با دور تند همزن میزنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف جدا نشه

سفیده رو به موادمون اضافه میکنیم و خیلی آروم با قاشق هم میزنیم

بعد آرد (سه بار الک شده)رو کم کم اضافه میکنیم و خیلی آرو م هم میزنیم تا حالت پفکی سفیده حفظ بشه...

کیک رو تو یه قالب دایره ای میریزیم و به مدت 45 دقیقه تو فر میزاریم...قطر قالب من یه کم بزرگه و پف کیکم زیاد به چشم نیومد ولی به اندازه حدود دو برابر مواد پف کرده بود..هرچند من زیاد راضی نبودم ازش....

اینو میزاریم تا خنک شه و میریم سراغ کیک دوم.....

همه مراحل مثل بالاست فقط این بار کاکائو رو با آرد مخلوط میکنیم و همراه آرد سه چهار بار الک میکنیم....

وبه این ترتیب عمل میکنیم که اول زرده و وانیل و شکر و روغن با هم میزنیم و سفیده رو جدا میزنیم بعد سفیده با اونا مخلوط میکنیم و آردکاکائویی رو آروم آروم اضافه میکنیم...

کیک رو تو همون قالب میریزیم و به مدت 45 دقیقه میزاریم تو فر.....

الان به یه مرحله خیلی جالب میرسیم که قراره کیک رو به صورت حلقه ای برش بدیم...برای راحتی کار بهتره از چیزای گرد استفاده کنین مثلا در قابلمه ای دور پیاله  یا کاسه و چیزای گردی که دم دستتونه استفاده کنین تا گردی شون خوب از آب دربیاد.....

این کار رو خواهرم خودش انجام داد که در نهایت به این شکل درمورد که دادشم گفت مثل سبیل تیر اندازی شد....

من رواینا سلفون کشیدم و گذاشتم تا فرداش تزیینش کنم...

و بنده از امروز صبح دست به کار تزیین کردنش شدم....اول به ظرف سرو منتقلش کردم و زیرش کاغذ گذاشتم تا آخر،کارم تمیز باشه....بعدش یه لایه از کیک رو گذاشتم و یه کم روش خامه کشیدم....

بعد لایه بعدی رو میزاریم روش و درز های موجود با خامه پر میکنیم....

بعد یه لایه کامل دورتا دور و روی کیک رو خامه کشی میکنیم...

بعد به مدت نیم ساعت تا یه ساعت میزاریم تو یخچال تا یه کم خودشو بگیره....

بعد از یخچال درش میاریم و برای بار دوم خامه کشی رو انجام میدیم و سعی میکنیم که صاف بشه....

البته بنده خیلی تلاش کردم تا روی کیک صاف صاف شه ولی بازم خیلی صاف نشد(البته به نظر من چون بقیه گفتن خیلی خوب شده)

من حدود یه ربع گذاشتمش تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد تزین روش رو شروع کردم

من حدود سه قاشقش رو رنگ صورتی زدم و تو قیف ریختم وگذاشتم یخچال تا کاملا خودش رو بگیره و فرمش رو از دست نده...حدود یه قاشق رو رنگ سبز زدم و گذاشتمش یخچال و حدود سه قاشق رو هم رنگ زرد زدم و آن هم به یخچال منتقل شد........

بعدش یه کار هم که به پیشنهاد خواهرم انجام دادم این بود که تولدت مبارک ورژن انگلیسی رو چاپ کردیم و از پشتش با شکلات آب شده نوشتیم و گذاشتیم یخچال خنک شد و به راحتی از کاغذ جدا شد و روی کیک گذاشتمش....

حالا دیگه تزیین کیک سلیقه ایه و هر جور دوست دارین تزیینش کنین و لذت ببرین....

  اینم یه برش از کیک...من دوست داشتم چهار لایه شه ولی نشد....اینم بدک نیست...البته دادش بزرگم گفتش واقعا اینو خودت درست کردی؟؟؟؟ خیلی خوشگل شده....!!!!! گفتم بله...

نوش جان....!!!!!!!!!!